fifbloggen

Alla inlägg den 9 september 2012

Av Ingemar Berg - 9 september 2012 19:33

Damlaget lyckades inte knyta till säcken i dagen seriefinal mot Norra Fågelås. Norra Fågelås lyckades kvittera i slutminuterna, 3-3. Därmed lever serien än. Vinst för våra tjejjer hade inneburit serieledning med 11 poäng och 9 att spela om. Nu är ledningen 8 poäng, så läget är fortfarande minst sagt bra.


Nu var det absolut ingen orättvisa att Fågelås fick med sig en poäng. Tycker snarare att vi får vara nöjda med en pinne, sett efter matchbilden. Tyckte mig se att det var många lite skärrade tjejjer idag, spelet ville aldrig lossna. Vi verkade inte riktigt våga hålla i bollen utan blev lite stressade.  


Starkt av Fågelås att komma igen och kvittera tre gånger. Dom såg stora och starka ut. Nu får vi en ny chans redan i morgon, då det är match mot Skara FC borta.


Nu följer en del blandade bilder:

 
Matchen hade samlat en stor publik


     
1-0 målet på väg Julia Andersson på frispark, bollen syns här bakom Julias huvud.......


 
Här har den nått nätmaskorna, det kanske ser ut som bollen gick mitt i mål, men den var ganska nära krysset. På bilden är den på väg ner inne i målet.


                       
2-1 målet av Tanja Lindblad på väg förbi målvakten.
 
Då blir man ganska så glad...


 
Och uppvaktad....
 
Förspelet till 3-2 målet, ett skott som täcks och det blir en konstig båge och ett hopslag mellan Ellen Nord och mv. så den lite turligt letade sig in i mål.


 
Kramkalas blev det igen.....


     


Av Ingemar Berg - 9 september 2012 14:15

Det blev en enkel seger mot Älgarås, trots ett stort manfall. Hela 7 spelare fick strykas i laguppställningen. 3 tillkom inklusiva tränar-Magnus. Fast vakna var vi inte från start. Älgarås hade ett par lägen och gjorde till slut 0-1 i fjärde minuten. Vi ryckte upp oss och hade en del lägen, men det dröjde till 15:e minuten då Martin Hansson frispelades av Pierre Zäll och 1-1 var ett faktum. Ett par minuter senare blev det en repris på kvitteringsmålet, nu var det Pierre som nätade. Hampus Ohlin framspelare. Några minuter senare 3-1 efter ett solonummer av Jonte Harrysson, där hela ÄSK försvaret blev bortgjort. Bollen sedan läckert placerad i burgaveln.

Men det var inte nog med det innan paus hann Pierre (2) och Rasmus Fogelström snyggt förvalta frilägen.


6-1 i paus. Två snabba mål i andra. 

Avni Alshigi nickade snyggt in Niklas Franssons hörna. Sen briljerade Jonte med sin teknik och 8-1 var ett faktum.

Gjorde att resten bara blev en transportsträcka mot slutsignalen.

Laget: MV Marcus Trix Andersson, hb Rasmus Fogelström, mb Kushtrim Shala och Robin Waltersson vb Avni Alshigi, hm Jonte Harrysson innermitt Niklas Fransson och Hampus Ohlin, vm Jimmy Ingvarsson, forwards Pierre Zäll och Martin Hansson. Avbytare Magnus Ohlin.

Våra Mål: 15:e min. 1-1 Martin Hansson ass. Pierre Zäll, 18:e min. 2-1 Pierre Zäll ass. Hampus Ohlin, 21:a min. 3-1Jonte Harrysson solo, 31:a min. 4-1 Pierre Zäll ass. Martin Hansson, 35:e min. Pierre Zäll ass. Avni Alshigi. 36:e min. 6-1 Rasmus Fogelström missade assisten.

49:e min. 7-1 Avni Alshigi nick på hörna av Niklas Fransson. 51:a min. 8-1 Jonte Harrysson ass. Martin Hansson

 

   Niklas Fransson, inget snack.

 Pierre Zäll, ett par snygga mål. Dessutom några fina framspelningar.

 Hampus Ohlin, lite krasslig men låg bakom mycket. Många fina framspelningar.
Bubblare: Martin Hansson


 
Eftersom jag var lagledare igen blir det nästan inga bilder. Men en där Tomas Einesson, drar upp riktlinjerna för andra halvlek.

 
Publiken var ovanligt fåtalig denna fina söndagsförmiddag. Pensionärsläktaren med Kalle och Sture.

 
Resten av publiken...... njöt också av det fina vädret.



Presentation


Detta är ingen officiell Fagersanna IF blogg. Men här kommer det att hamna mestadels matchbilder och lite annat. Ingemar "Postis" Berg

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Länkar

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards