fifbloggen

Alla inlägg den 24 mars 2012

Av Ingemar Berg - 24 mars 2012 21:03

Man kan väl säga att det är på tiden, men nu har jag äntligen sett en dammatch i år. Den fjärde matchen i ordningen mot Jula. Osedda matcher är Ulvåker 5-1, Våmb 0-0 och Skultorp 1-1. Imponerande resultat mot lag som spelar "högre upp". Jula spelade i vår serie förra året.


Vad ska man kalla vårt lag?

Fagersanna IF/Mölltorp-Breviks AIF, känns lite jobbigt, FIF/MBAIF är också lite jobbigt att skriva. Eftersom detta är min blogg så bestämmer jag att här heter vi FMB.


Precis som i herrlaget slås man av att man inte har så mycket koll på spelarna. Kan med lite tur namnge ungefär halva laget, därför blir det svårt att säga vilka som är på bilderna. Sabbade förresten en hel del av dom. Hade kamerans vitbalans instäld på ljuset i sporthallen, vilket gjorde att bilderna blev kraftigt blåaktiga. Därför gjorde jag om en del till svartvita.


Ja matchen då, referat lägger jag till senare när det kommer på hemsidan. Men en liten reflektion...

Visst var det lite lojt första halvtimman. Underläge med 0-1 också, inte förrän 1-1 på straff tände det till. Sen var det inget snack om saken. En hel del snygga mål fick vi se. Slutresultatet 5-1 var kanske något för stora siffror, för Jula spelade en ganska trevlig fotboll.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matchreferat från hemsidan
Målgörare Ellen N 4, Nathalie assist Tanja 3 Jessica 1.
En match som börjar trevande för vår del. Vi vill inte riktigt ta jobbet och är lite snälla i närkamperna. Jula har bra tempo i sitt spel och är mycket tuffare i närkamperna och vinner mycket boll. Jula tar ledningen med 1-0 och dominerar matchen.

Efter 30 min får vi en straff och Ellen N kvitterar deras ledning. Vi har precis innan straffen börjat ta tag i spelet och spela vårat spel.

Andra halvlek gör vi fyra mål och vinner ganska enkelt till slut. Bra att vi tillslut tar tag i spelet. Vi måste bli lite tuffare när vi möter motstånd som spelar tufft. Extra plus idag till Jessica, Tanja och Ellen N.
Nu skall vi träna den kommande veckan för att nästa helg åka till Spanien. När vi kommer hem står mötet med Mariestads BOIS på konstgräset i Svenska cupen på programmet.

     
Blev faktiskt inte mål här, bollen hamnade några decimeter utanför stolpen
 
Publiken hade rätt gött i solen
 
Nära mål igen....
 
Men här är det mål på gång, hoppas jag inte har fel, men Natalie tror jag hon heter som gör 4-1
 
Och gratulerad till det fina målet...
 
Måste väl ta med en bild på ett av fröken Nords mål också det sista 5-1
 
Tränarn ser också ganska nöjd ut
     

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Detta är ingen officiell Fagersanna IF blogg. Men här kommer det att hamna mestadels matchbilder och lite annat. Ingemar "Postis" Berg

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Länkar

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards